Demokratin är död, leve… vadå, Katten

Jag måste ha missuppfattat allt, som trodde att demokrati betydde nån form av folkmakt, att olika viljor debatterade och sen röstade folket om vilken framtid man ville se…

Det är detta hela Västvärlden idag säger sig kämpa för, men… vi har fått Kapitalets diktatur med demokratins kulisser och rekvisita. Vi har ”fria val”, där den med mest pengar vinner… och röstar folket fel, så bryr man sig inte om valresultatet… En liten ekonomiskt stark elit äger medierna och styr dessutom opinionsbildningen och informationsflödenas vinklingar.

Allt som luktar jämlikhet, minskade klyftor, en mer rättvis fördelning, kontroll av kapitalet och ett ifrågasättande av Kapitalets diktatur slås ner hårt och alla medel är tillåtna. Folket ska tvingas acceptera och se den förda politiken som den enda möjliga och rätta.

Folkomröstningen i Göteborg om Västlänken/Trängselskatten. Ett högt valdeltagande och  57% röstade nej, men projektet fortsätter som planerat. Folket röstade fel… då glömmer vi det valet…

Lite längre bort har vi Hamas, som trots demokratiskt valt inte accepterades av Västvälden… det finns många exempel  när demokratiska val bara accepteras när dom går makthavarna/den styrande ekonomiska elitens väg… annars störtas dom!

Grekland. Den information vi får kommer från kapitalistiska medier och vinklas enligt deras syften, för att ges legitimitet, snygga fasader och få oss alla att ge dom ansvarslösa grekerna hela skulden, det är gräsrötternas fel, antyds det, att många andra berikat sig talas inte så högt om…

Det modiga grekiska folket ville ha en förändring, ett annat samhälle och röstade fram en vänsterregering, men den måste splittras och förnedras annars kan dessa tankar spridas och bli ett reellt hot mot den Kapitalistiska diktaturen.

Nu gäller det att statuera exempel, det handlar mer om politik än ekonomi. Den världsomspännande kapitalistiska diktaturen ska krossa, förnedra och utrota varje liten tendens till en alternativ politik… och den har idag alla maktmedel. Ekonomin och militären.

Vad betyder folkviljan då?

Demokratin är död, leve… vadå?

Annonser
Det här inlägget postades i POLITIK med kaffe och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s