Hoppas att kaffet är starkt!

Hoppas att du gjort riktigt starkt kaffe. Alltid starkt! Ekologiskt. Fairtrade. Mörkrost.

Du har förstås läst  och hört om de åtta män som våldtagit en 29-årig kvinna under en hel natt borta Småland. Jodå, det har jag inte missat. Riktigt rått… hur kan dom. Hur får dom upp den? Vad handlar det om? Makt? Förnedring? Dumhet? Hat? Kåthet? Eller…

För dessa våldtäktsmän  finns det bara två straff – kastrera dem och utvisa dem! Utvisa dem till en plats där det inte finns någon kvinna på 1000 mils avstånd. En intressant tanke, men finns det såna platser? Kastrering räcker inte när dom väl en gång ”fått smak på´t”.

Jasså, jag trodde att de inte kunde genomföra ett samlag ,varken med eller utan våld då man var kastrerad. Varför fick annars enucker arbeta i haremen? Dom hade väl aldrig provat på´t, blev av med klockorna tidigt?

Såg för övrigt ”Debatt” på TV ikväll som bla handlade om att SD särskilt vill lyfta fram invandrarkvinnors problem i hederskulturer och kvinnosynen där… Det verkar vara så att idag är inte det viktigaste vad som sägs, utan vem som säger det och allt SD säger är ju inte såååå himla fel… och ibland kanske  tom är rätt. Det är lite pinsamt, faktiskt, att vissa frågor är så tabu och avfärdas enkelt med att dom är ”rasistiska”, vad nu det betyder… Ja, jag såg det också. SD-kvinnan var bra. ”Vi har ett problem, alla här ser det, men kan inte gemensamt finna en lösning, därför att fel parti tar upp frågan” Detta är fritt ur minnet. Varför är det så lätt att splittra och därigenom att härska?

Kan jag få lite mer kaffe?

När kvinnor dyker upp i nyheterna så är det som offer. För att vi ska fortsätta se oss som svaga och inte göra uppror!

Jag vet inte hur många gånger man idag sagt att militären i Syrien skjuter kvinnor och barn. Det är bland det värsta man kan göra, tycker alla, så självklart betonas det och vi känner precis den avsky mot den syrianska regimen som vi ska… vad andra sidan gör får vi inte veta. Vill vi inte veta?

Om det är den största  och viktigaste målgruppen, skulle kanske svensk vapenindustri kunna  få fram ett lättare och billigare vapen som är avpassat för att mörda just kvinnor och barn. Om det då också sparar män så att dessa i framtiden kan klara av att våldta de kvinnor som  överlever bör väl alla styrande vara nöjda. Köparna får dubbel valuta för pengarna!  Detta med alla krig, vapenaffärer och konflikter… Vad är sant? Vem gör vad? Och våra mediers rapportering. Opartiska? Knappast! Tar ställning för den våra makthavare – läs EU, kapitalet och USA – anser är ”dom goda”… att ”dom goda” sen visar sig vara precis som ”dom onda” blundar vi för… Det är lika illa att bli torterad och dödad av en ”demokratisk” rebell som av en diktators säkerhetstjänst.

Skyndar de sig att få fram ett sådant vapen kan de säkert hinna sälja det innan KU är klar med sin granskning och Sveriges avtal med Saudiarabien går ut 2015. Tänk att alla partier tycker så lika… Är redan enpartistaten här? Varför ska vi rösta?

Nej, det är ingen idé. Vi har ingen riktig demokrati, en skendemokrati är vad vi har. I sextio år har jag röstat, trott att det hade en betydelse, men det tror jag inte längre. Vi röstar bara in de politiker, som vi sedan ska försörja resten utav deras liv. Visst är det hemskt när man  står bara några steg ifrån graven, att bli medveten om att man luras och manipuleras. Vad kan vi göra för våra barnbarn?

Snälla, kan jag få en ny påtår? Jadå,  det får bli en kanna till!

Har du något gott till också? Kladdkaka i frysen… den är god kall också., fast mindre kladdig. Duger det?

Vad är det för en värld vi lämnar över till våra barnbarn? I Metro stod det idag att vi har aldrig varit fredligare än nu!!! Säkert färre våldtäkter också. Är det bara så att media rapporterar mer om det idag än tidigare? Nej, jag tror inte bara det är medierna som rapporterar mer, men det beror som allt annat på definitioner… och vad vi vill se. Är det fredligt på alla dom platser som behöver soldater som bevakar freden? Är det fredligt i Irak, Libyen, Afghanistan, Balkan, Somalia… Vad som händer i Afrika får vi inte så mycket information om, såvida det inte handlar om ”orättvist” tillfångatagna svenskar, förstås. Är det fredligt i länder med överfyllda fängelser, i länder där man förespråkar att barn ska ha rätt att bära vapen i skolan, i länder där det byggs fler och fler fängelser…

Ta en kaka till, du, det ska jag. Jag behöver det. Nåt riktigt sött och fett. Frusen kladdkaka med grädde!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hoppas att kaffet är starkt!

  1. Det behövs mycket kaffe…
    tant Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s