Påtår…

Hej Elin! Hej själv Viola! Har du något kaffe på gång? Självklart. Ekologiskt Fairtrade.Har du varit ute ännu?  Det har bara blivit  promenaden till P-automaten, men senare ska det bli en långvandring. Bra för kroppen, vet du, och bikinilinjen. Det är härligt, solen skiner och snödroppar och vintergäck blommar för fullt här i din grannes trädgård. Jag tänkte lura med dig på bio om du inte har något för dig ikväll. Det funkar nog, hörde att filmen avhandlade nåt eländigt i hästväg. Finns det nåt annat nuförtiden, förresten?

Vad jag har varit arg under veckan som gått. Jag med! Är det inte hemskt hur våra politiker ljuger och kastar skuld på varandra. Jo, med tanke på hur dom ser på folk så borde dom tänka sig för.  Det kanske inte är en slump att dom ser alla sjuka och arbetslösa som fuskare och tror att alla ljuger och luras hela tiden. Statsministern försvarar sig och sina föregångare genom att säga att vi måste sälja vapen för att ha en god sjukvård och välfärd i Sverige. Betyder det att ju fler krig och konflikter, desto bättre sjukvård och välfärd får vi? Så är det nog på ett sätt om man  bara ser  till pengarna.  Vi får sälja vapen, vara med och bygga upp sönderbombade länder och så får vi billig olja. Men bättre sjukvård och välfärd får vi nog bara marginellt, men ett fåtal blir rikare. Ska vår välfärd betalas med andras blod? Känns inte helt OK, men många blundar nog för det…

Har du läst vad V-ledaren tydligen sagt i dagarna, att han önskar en mer liberal drogpolitik? Nej, det har jag missat, men det ligger i tiden. Ar det sant förlorar han många röster. Tror du? Tänk så många som röstade ja till EU bara för den billiga alkoholen som vi nu får föra in i Sverige Tänk på alla familjer med alkoholism, drogberoende, omhändertagna barn, slagna kvinnor och barn,  Usch då, så otäckt. Dom låtsas vi inte om eller så får dom skylla sig själva.vem ska de rösta på? Som alla vi andra. Ingen!

Är det OK om jag hämtar dig vid femtiden? Tack för kaffet och pratstunden! Det blir bra.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Påtår…

  1. en tant till skriver:

    Tittar in på en kopp när jag har vägarna förbi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s